Makedonie

1ТВ

1ТВ

1ТВ - нова медиумска платформа. Информативно-забавна програма, сопствена
МРТ 1

МРТ 1

МРТ 1 е првиот канал на Македонската радиотелевизија. Основана е во 1964 година
ТВ Нова

ТВ Нова

Телевизија Нова 12 (попозната како ТВ Нова или Канал 12) е прва приватна
ТВ Сонце

ТВ Сонце

Телевизија Сонце е во сопственост на г-дин Ѓорѓија Џорџ Атанасоски, кој покрај
    1 2