RTSH Film - Watch live Stream

Radio Televizioni Shqiptar (RTSH) është një institucion mediatik publik që përfshin Radio Tiranën, që u krijua në vitin 1938, dhe u hap me një mesazh nga Mbretëresha Geraldinë, dhe të televizionit satelitor.dhe Televizionin Shqiptar, që u krijua në vitin 1960. Prej vitit 1993 RTSH-ja transmeton programet e saj radiofonike dhe televizive edhe nëpërmjet satelitit.

Country: Albania
Genre: Entertainment
Website Facebook Twitter

RTSH Film 0/5 based on 0 Votes

RTV Drenthe

Рось

VTV televizija

TV Klan

BBC Earth

JTBC4